Freebet garantat de 100 oferit de NetBet pe Copa America

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Meciurile din Copa America pot fi urmărite la NetBet TV. Mai mult, agentia iti oferta 100 RON FREEBET dacă alegi sa iei parte la competiție!

Plasează un pariu simplu PRE-LIVE cu o singură selecție în valoare de cel puțin 100 RON și cu o cotă minimă de 1.5 pe un meci din Copa America (14.06 – 07.07.2019). Indiferent de rezultatul meciului, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 100 RON FREEBET pe care îl poți juca pe un bilet LIVE cu o singură selecție în 24 de ore de la creditare.

Cum pot participa la promotie?

Promotia este deschisa tuturor utilizatorilor NetBet, atat vechi, cat si noi. Daca inca nu ai un cont la NetBet, deschide-ti acum unul utilizand acest link. Dupa ce ti-ai deschis contul, incaseaza-ti bonusul de 500 lei oferit de agentie!

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

1 Intră in contul tau NetBet. 

2 Plasează un pariu single de cel putin 100 RON pe un eveniment din Copa America și primești FREEBET 100 RON!

3 FREEBET-ul va putea fi plasat pe un eveniment LIVE din Copa America (cota minima 2.00) in 24 de ore de la creditarea acestuia.

Ia-ti pariul gratuit ACUM!


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu