Pariaza pe CS:GO ESL la Betano si ai Free Bet de 25 RON!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Continuă Rush-ul la CS:GO! Au început fazele finale din al 13-lea sezon al ESL Pro League, iar un turneu de o asemenea anvergură merită o Misiune specială pe Betano!

Echipe precum Ninjas in Pyjamas, Gambit Esports, Complexity sau Furia Esports au rămas încă în cursa pentru premiile puse în joc, totalul lor ajungând la 750.000 de dolari! Intră și tu în joc alături de cei mai buni jucători de CS:GO din lume, plasează pronosticurile câștigătoare, îndeplinește condițiile Misiunii exclusive și bucură-te de Bonusul din partea Betano!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Joacă 1 bilet pe meciurile de Counter Strike: GO – ESL Pro League disputate în datele de 09 – 11/04/2021
  2. Cu o cotă minimă de 1,80
  3. Și o miză minimă de 50 de lei

Și, imediat ce pariuril este stabilit, vei primi un Free Bet de 25 de lei.

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat pierdută.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru meciurile de Counter Strike: GO – ESL Pro League disputate în datele de 09 – 11/04/2021 iar toate selecțiile trebuie să fie din această ligă.
  • Pentru a primi Free Bet-ul, toate pariurile vor trebui să fie stabilite până cel târziu duminică, 11/04/2021, ora 23.59.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu duminică, 11/04/2021, ora 16:25.

Participa la Misiunea CS:GO ESL!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu