Pariaza pe Dota 2 la Betano si acceseaza un Free Bet de 50 RON!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Epic League, una dintre cele mai importante competiții de Dota 2 din lume, continuă cu ultima etapă a fazei grupelor cu o nouă Misiune pe Betano!

Nume grele din eSports-ul mondial își fac apariția în faza grupelor ale Epic League, competiție cu un fond de premiere de 500.000$. Team Secret, Vikin.gg, Alliance și Virtus.pro sunt doar câteva dintre trupele importante prezente în această fază. Partidele din grupe se joacă în sistem “cel mai bun din 3 hărți”, iar primele patru echipe se vor califica în play-off. Vikin.gg, echipă antrenată de ImmortalFaith (Daniel Moza), a revenit și este noul lider al clasamentului. A mai rămas o singură etapă până la finalul fazei grupelor, iar lupta continuă!

Pentru că pe Betano Jocul Începe Acum și nu se termină niciodată am pregătit o Misiune specială pentru fanii eSports!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Joacă cel puțin 50 de lei pe meciurile din Epic League – Dota 2 care se vor desfășura în perioada 03/12-05/12
  2. Cu o cotă minimă de 1,50 per bilet
  3. Și o miză minimă de 10 de lei per bilet

Imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 50 de lei!

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci miza respectivului bilet va fi anulată din Misiune.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru pariurile plasate pe meciurile din Epic League – Dota 2 care se vor desfășura în perioada 03/12/2020 – 05/12/2020, iar toate selecțiile trebuie să fie alese din aceste meciuri.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu sâmbătă, 05/12/2020, ora 20:50.

Participa la Misiunea Dota 2!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu