Pariaza pe echipa favorita in Viitorul – FCSB si castiga 400 lei!

viitorul fcsb 80
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
3 0

Programat duminica seara, de la ora 20:30, in etapa a 21-a din Liga 1, derby-ul Viitorul – FCSB are o statistica interesanta. Desi mereu echilibrate, confruntarile dintre cele doua, 26 la numar, au consemnat doar 5 remize!

Pariaza si in confruntarea de duminica pe succesul gazdelor de la Viitorul sau pe  cel al FCSB-ului, la cote de 80! Acestea sunt oferite de Betfair tuturor noilor clienti ai agentiei care acceseaza acum promotia pe derby-ul de la Ovidiu.

Cum pot beneficia de cota marita pentru Viitorul – FCSB?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNNV: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Viitorul – FCSB şi alege să câştige VIITORUL sau FCSB. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 lei.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare. 

Pariaza la cota 80 pe Viitorul sau FCSB!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu