Pariaza pe Lazio – FCSB: Orice varianta 1, x sau 2 are COTA 10! Daca pierzi castigi 100 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Varianta pe toata lumea. Atat pentru fanii echipei noastre, cat si pentru rivali sau cei ce nu cred in calificarea ”ros-albastrilor”. Pariaza acum pe Lazio – FCSB la NetBet si profita de promotie: Orice varianta 1, x sau 2 are COTA 10! Daca pierzi castigi 100 lei!

CUM POT BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ?
  • Creează-ți un cont pe NetBet Sport și introdu codul bonus FCSB la înregistrare. Click aici pentru a-ti deschide contul. 
  • Plaseaza primul tau pariu pre-live (FT) sau LIVE pe bilet simplu 1, X sau 2 din meciul LAZIO vs FCSB (22 februarie, ora 22:00)
  • Pariaza maxim 50 RON pe 1, X sau 2. Este posibila plasarea unui pariu mai mare decat miza maxima, dar bonusul se va da doar pentru primii 50 RON din pariu.
  • Cotele marite sunt pentru rezultatele din cele 90 de minute de joc și nu includ minutele de prelungiri sau penalty-urile.
  • Daca pariul este pierzator, NetBet iti da inapoi DUBLUL MIZEI !! În cazul în care pariul e necastigator, NetBet iti returneaza banii sub forma de bonus, în limita a 100 RON.(dublul mizei maxime)

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu