Pariaza pe Liga 1 Play-off cu o oferta senzationala! Premii de 50.000 RON + Pariuri gratuite!

liga 1
Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 0

Liga 1 revine in actiune odata cu Play-off-ul competitiei, iar Winmasters pune la bataie premii fantastice! Pariaza pe disputele din fotbalul romanesc si intri in cursa pentru premii de 50.000 RON, pariuri si rotiri gratuite! 

Pariază la Winmasters pe Liga 1 și poti castiga super-premii!

Ofertele „Misiunii Play-Off” sunt disponibile începând cu prima etapă până la ultima (a 10-a), din Play-Off-ul Ligii. Promoția este disponibilă de 10 ori în perioada în care se dispută evenimente din Play-Off. Pentru a fi eligibil pentru pariul gratuit din oricare rundă a „Misiunii Play-Off”, utilizatorul trebuie să plaseze pariuri pre-meci cu bani reali de min. 90 RON (mizele se cumulează) – 3 pariuri simple | sau două pariuri duble | sau un pariu triplu – exclusiv pe evenimente din etapa respectivă, înaintea începerii primului eveniment, cotă min. 1.80 (și min. 1.80 per selecție pentru pariurile multiple).

Cum profit de aceasta oferta?

1 Intră in contul tau Winmasters. Dacă încă nu ai cont la Winmasters, deschide-ți acum unul utilizând acest link special si primesti 110% BONUS pana la 550 RON!

2 Plasează minim un pariu, pre-meci (simplu, dublu sau triplu) pe evenimente din Liga 1 Play-off din perioada 11/06 – 01/08 cu miza de minim 90 RON (bani reali) și cotă minimă 1.80 și 1.80 per selecție pentru combo. Vei primi până la 100 RON pariu gratuit LIVE (valabil pentru evenimente din aceeași etapă).

  • Promoția „Misiunea Play-Off” este disponibilă pentru utilizatorii winmasters.ro care nu au un bonus activ.
  • Oferta este disponibilă o singură dată per client per etapă de Play-Off
  • Când sunt îndeplinite toate condițiile de participare, utilizatorul primește un pariu gratuit de 32% din miza totală plasată, până la 100 RON. Acest pariu gratuit trebuie plasat LIVE pe evenimente din aceeași rundă din LIGA 1 Play-Off.
  • Utilizatorii care au obținut pariul gratuit în etapa respectivă vor fi recompensați în termen de 24 ore de la finalizarea acestei etape cu rotiri gratuite egale cu numărul total de goluri marcate în rundă. Acestea vor fi creditate pentru slotul „Book of Dead”.
  • Utilizatorii care au plasat pariuri cu mize de minim 150 RON (în pariuri simple,duble,triple cu selecții exclusiv din Play-Off-ul Ligii 1 din România) în fiecare etapă din Play-Off, vor împărți marele premiu de 50.000 RON. Exemplu: dacă promoția are 100 de utilizatori eligibili, fiecare utilizator va primi suma de 500 RON, după formula: 50.000 : 100 = 500 RON .

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu