Pariază pe meciurile de la Roland Garros și primești freebet-uri de 10 lei!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

De pe data de 21 mai, cu meciurile de calificare programate in prima saptamana si pana pe 10 iunie, pariorii se pot bucura de o mare competitie: Roland Garros 2018. Pariază pe meciurile de la acest turneu si Fortuna iti freebet-uri de 10 lei!

Această promoție se adresează tuturor utilizatorilor care au un cont activ »» CLICK AICI! Daca nu ai cont, deschide-ti unul folosind ACEST LINK »»Click aici!

Cum poți beneficia de freebet-uri de 10 lei?
  • La fiecare 3 pariuri pre-match sau live, de peste 10 de lei, plasate exclusiv pe meciurile de la Roland Garros, primești un Freebet de 10 de lei.
  • Perioada promoției este perioada 25 mai 2018, 17:00  – 10 iunie 2018 si se adresează exclusiv pariurilor pe Roland Garros.
  • Pentru a se încadra la promoție, pariurile trebuie să aibă o cotă minimă per selecție de 1.30.
  • Pariurile la care s-a folosit opțiunea early-cash-out nu sunt luate în considerare.
  • Această promoție este valabilă de maximum 7 ori pentru fiecare utilizator.
  • Dacă un eveniment s-a aflat pe mai multe bilete de pariuri, doar primul validat este luat în considerare.
  • Dacă pe un bilet se află și meciuri din alte competiții în afară de Roland Garros, biletul respectiv nu se încadrează la promoție.
Mai multe detalii gasiti aici!

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu