Pariază pe meciurile decisive din Europa și câștigă până la 100 lei!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Profită de ultima șansă de a paria pe meciurile decisive din grupele Champions League și Europa League. Poți obține un bonus de până la 100 de lei pariu fără risc.

Perioada promotiei 10.12.2019 – 12.12.2019
Ce trebuie sa faci?
  • Pentru a se califica în această campanie jucătorii trebuie să plaseze cel puțin un bilet prematch cu o miză minimă de 100 lei per bilet, la o cotă de minimum 1.75, exclusiv pe meciurile UCL sau UEL din oferta Fortuna.
  • Pariurile plasate live, cele care conțin și alte evenimente în afara celor 2 competiții, cele cu miza mai mică de 100 lei sau care au cota mai mică de 1.75 nu sunt luate în calcul pentru prezenta campanie.
  • Sunt valabile biletele simple, cât și cele cu selecții multiple.

Pariaza AICI!

Premiile promotiei

Pentru fiecare zi din perioada promoțională în care un jucător plasează minimum un bilet în condițiile prezentei campanii, se va acorda un bonus de tip risk free bet în valoare de 25 lei. Jucatorii care se încadrează pentru bonus în toate cele 3 zile de campanie primesc extra, un bonus risck free bet de 25 lei, adică în total 100 lei bonus.

  • Bonusurile vor fi acordate direct în conturile de joc ale câștigătorilor, în maximum 72 de ore de la încheierea promoției.

În cazul unui eventual premiu câștigat, jucătorul respectiv trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Fortuna (secțiunea “Setări comunicări” din Contul Meu), pentru a putea primi un bonusul aferent.

Pariaza AICI!

Deschide acum un cont la eFortuna. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON:

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
  2. Fa o depunere in maximum 3 zile si primesti 100% pana la maximum 500 lei!
  3. Activeaza bonusul.
  4. Pariaza si castiga!
Deschide-ti cont!

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu