Pariu combinat la Betfair » Până la 125 RON BONUS săptămânal!!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 0

Pariu combinat! Betfair iti ofera posibilitatea de a combina cate selectii vrei dintr-un singur meci de fotbal pe un singur bilet. Ba mai mult, poti castiga un bonus de pana la 125 RON saptamanal!

Cum functioneaza?

1. Logheaza-te pe contul tau Betfair sau deschide-ti chiar acum unul accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZSKW09. Aeneficiezi si de bonusul de 450 RON oferit de Betfair.

2. Click aici si optează pentru aceasta promotie

3. Plasează un Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00 și primești un pariu bonus cu aceeași miză care poate fi folosit pe Sportsbook, în valoare de până la 125 RON

4. Pariul care se califică va fi primul tău Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00 pe care îl plasezi în fiecare săptămână.

Ia-ti bonusul de 450 lei!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu