Pariu gratuit de 25 LEI pentru Australian Open!

PARIU GRATUIT AUSTRALIAN OPEN
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

PARIU GRATUIT AUSTRALIAN OPEN! Primul Mare Șlem al anului 2022 este aici, iar cu această ocazie Unibet iti oferă un pariu gratuit de 25 RON

Plasează un pariu live sau pre-meci pe un eveniment din Australian Open în valoare de cel puțin 50 de RON (cota minimă – 2) și odată stabilit, vei primi un pariu gratuit de 25 RON, valabil pentru meciurile din Australian Open

Vizionează fiecare minut de acțiune la Unibet  și vei putea vedea performanța celor mai buni jucători la primul turneu de Mare Șlem al anului.

Cum obțin pariul gratuit?

Mai intai loghează-te pe contul tău Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Astfel vei beneficia de oferta Unibet pentru toți utilizatorii noi: 300 RON pariu fără risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

  • Asigură-te că nu ai un bonus activ.
  • Acceptă bonusul 
  • Plasează un pariu pre-meci sau live de minim  50 RON, cota minimă de 2, pe un eveniment din Australian Open. Pariul poate fi simplu sau multiplu.
  • Așteaptă  ca pariul tău sa fie stabilit. Pariurile încasate nu se iau in considerare.
  • Odată stabilit, vei primi un pariu gratuit de 25 RON, valabil pentru orice eveniment din Australian Open. Pariul gratuit va fi valabil până pe 30.01.

Succes!

Ia pariul gratuit!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu