Pariu gratuit de 45 lei pentru Romania U21 – Anglia U21!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Nationala de tineret a debutut formidabil la Euro U21, zdrobind cu 4-1 reprezentativa similara a Croatiei. Pariaza pe urmatorul meci al Romaniei de la Euro U21, cel cu Anglia de vineri, 21 iunie si castiga un pariu gratuit in valoare de 45 lei oferit de Unibet. 

Daca inca nu ai cont la Unibet, iti poti deschide chiar acum unul, accesand acest link special. Astfel ai acces si la promotia de bun venit oferita de Unibet. Este vorba de un pariu gratuit de pana la 250 lei!

Deschide-ti cont!

Cum poti intra in posesia pariului gratuit?

Nimic mai simplu. Umreaza pasii indicati mai jos si beneficiaza de pariul gratuit in valoare de 45 de lei, valabil timp de 7 zile.

  • Plaseaza in ziua meciului, pe data de 21 iunie, cel puțin 3 pariuri live și/sau pre-,meci, cu o miză minimă de 25 RON pe  Anglia U21 – Romania U21
  • Dupa ce al treilea pariu este stabilit, vei primi automat un pariu gratuit de 45 RON.
  • Pariul gratuit va fi disponibil în cont timp de 7 zile.

Click aici: 45 lei pariu gratuit!

Urmatorul pariu gratuit de 45 lei, va fi oferit de Unibet pe data de 24 iunie, cu ocazia meciului Franta U21 – Romania U21.

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu