Pariul Acumulator NetBet – Cu aceeasi miza, ai castiguri de pana la 50% mai mari!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Potențialul tău de câștig tocmai a trecut la un alt nivel cu Pariul Acumulator oferit de NetBet. Oferta casei de pariuri este disponibilă pentru următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață și Baseball – așa că nu mai sta pe gânduri! Plasează pariuri combi chiar acum!

Pariul Acumulator NetBet – Explicatii

Cu cât alegi mai multe evenimente, cu atât câștigi mai mult… în cash! In exemplu de mai jos, pronosticurile pe Manchester United, Liverpool, Arsenal, Manchester City si Chelsea ar fi adus, cu 20 de lei mizati, un castig de 793.6 ron. Totusi, gratie promotiei NetBet, pentru ca s-au realizat 5 selectii pe acelasi bilet, castigul cresterm conform graficului din imagine, cu 8%!10

extra

Ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie: 
  1. Pentru a participa, conectează-te pe contul tău NetBet. Nu uita, NetBet te intampina cu un pachet de bun venit in valoare de 1500 ron!
  2. Plasează un pariu combinat (minim 3 evenimente) pe unul din următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață sau Baseball.

    NOTĂ: Fiecare selecție din pariul combinat trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.20. În caz că una sau mai multe selecții nu respectă cotele minime necesare, pariul nu va fi eligibil pentru bonus. Doar pariurile pre-live sunt eligibile.


Atentie!
  • Câștigurile adiționale se aplică doar pentru anumite tipuri de pariuri și sporturi menționate în termenii și condițiile corespunzătoare acestei promoții.
  • Câștigurile adiționale se vor aplica atât tipurilor de pariuri combinate, menționate în termenii și condițiile aferente promoției cât și pariurilor în sistem compuse din tipurile de pariuri combinate eligibile pentru această promoție exclusiv. Pariurile în sistem care includ mai mult de un tip de pariu combinat sau simplu nu vor fi eligibile pentru această promoție.
  • Câștigurile adiționale sunt exprimate sub formă de procente suplimentare și vor fi adăugate la câștigul total generat de pariurile combinate/în sistem plasate.
  • Câștigurile adiționale vor fi creditate imediat după stabilirea pariurilor (cu o eventuală întârziere de 5 minute).

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu