Pariul perfect: Cota 30 pentru minim un gol marcat in Liverpool – Arsenal!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

In mod traditional, disputele dintre cele doua formatii sunt extrem de spectaculoase. Doar in ultimele 6 s-au marcat 23 de goluri, precedentul duel de campionat pe Anfield incheindu-se cu scorul de 3-1 in favoarea gazdelor. Pariaza pe cel putin un gol marcat (peste 0.5 goluri) in confruntarea Liverpool – Arsenal de sambata, 29 decemebrie: La Betfair, pariul are cota 30!

Cum pot beneficia de cotele mărite?

  1. Poţi lua parte în aceasta promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNHI. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNHI, plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei LIVERPOOL v ARSENAL şi alege minim un gol în meci (selecția peste 0.5 goluri).
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu