Pariul zilei: Real Madrid are cota 40 sa o bata pe Celta Vigo!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Madrilenii dau piept cu Celta intr-un moment extrem de potrivit. Real este neinvinsa in ultimele 14 meciuri de campionat, in precedentele 5 acumuland punctaj maxim.

Pariaza pe o noua victorie obtinuta de Real: Pentru toti noii clienti, Betfair a majorat da la 1.25, la 40 cota pariului 1 solist, in meciul de pe Bernabeu! Miza maxima admisa in promotie este 5 lei.

Cum pot beneficia de cota marita pentru REAL MADRID – CELTA VIGO (16 februarie, ora 22:00) ?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNOS: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) inainte de începerea partidei REAL MADRID – CELTA VIGO şi alege să câştige REAL MADRID.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu