PERFECT: Cota 4 pentru victoria lui Manchester City cu Newcastle!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

City a pierdut etapa trecuta, dar esecul, primul din acest sezon intern, a venit intr-un fief extrem de dificil, la Liverpool. Din noua acasa, contra unei trupe fara mari ambitii, Newcastle, ”cetatenii” sunt pregatiti sa contabilizeze o victorie fara emotii. Pariaza 1 solist in Manchester City – Newcastle la cota de 4.00 propusa doar la Betfair, exclusiv noilor clienti!

Cum voi beneficia de cota marita?
  1. Inregistreaza contul Betfair folosind codul promotional ZFBNAJ – CLICK AICI. Doar astfel poti beneficia de cota marita.
  2. Plaseaza un pariu pe victorie MANCHESTER CITY in meciul cu Newcastle de sambata, 20 ianuarie, ora 19:30. Maxim 50 RON se califică pentru aceasta promoţie. Poti sa plasezi o miza mai mare, dar doar 50 RON vor fi luati în considerare pentru cota mărită. Cota specială este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Dacă pariul este castigător miza pariului initial va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de minim 1.20. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu