Pont simplu pentru Argentina – Croatia: Pariaza pe minim un gol în meci la COTA 30!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Dupa 1-1 cu Islanda, Argentina este obligata sa invinga Croatia, pentru a nu-si comprimite si mai mult sansele calificarii in optimile CM 2018. Cu un lot excelent, europenii sunt, insa, fermi pe pozitie si pregatiti sa atace noi puncte in aceasta grupa D. Pariaza pe minim un gol marcat in Argentina – Croatia la cota de 30 propusa de Betfair.

Argentina – Croatia, peste 0.5 goluri in meci, cota 30. Cum pot profita de promotie?
  1. Poţi lua parte în aceasta promoţie doar daca te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBNEA – CLICK AICI! Doar astfel poti profita de cota 30!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Argentina v Croaţia şi alege minim un gol în meci. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția peste 0.5 goluri
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Poti sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii. Bonusul este valid 30 de zile.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu