Portugalia – Germania: COTĂ 50 la „ambele înscriu” »» Profit maxim!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Portugalia – Germania se va disputa sambata, 19 iunie, incepand cu ora 19:00 într-o partida din Grupa F de la EURO 2020. Meciul se va juca pe Allianz Arena din Munchen.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Portugalia – Germania. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta ambele înscriu la cota 50. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria „AMBELE ÎNSCRIU”  la COTĂ 50?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNUA: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Portugalia – Germania (19/06/2021) si alege AMBELE ÎNSCRIU
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

AMBELE ÎNSCRIU COTA 50!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu