Cupa Mondiala: Turneul din Rusia te poate face milionar in euro!

Cupa Mondiala Rusia 2018
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
1 1

Ochii lumii incep sa se indrepte spre Cupa Mondiala din Rusia. Brazilia, Germania, Spania, Franta si Argentina sunt printre favoritele la castigarea trofeului, dar tu poti deveni unul dintre marii castigatori ai verii!

Castiga 1.000.000 € de la NetBet pentru predictia ta privind Cupa Mondiala – CLICK AICI!

La turneul din Rusia vor participa cele mai multe selectionate cu care eram obisnuiti la turneele internationale. Italia, Olanda si Chile au fost singurele victime majore ale calificarilor. Germania si Spania sunt principalele favorite la castigarea trofeului, dar echipe ca cele ale Belgiei, Frantei sau Braziliei pot invinge orice adversar intr-o zi buna si ar putea sa joace in finala.

NetBet iti da sansa de a prezice cum va decurge turneul final din aceasta vara. Va trece Anglia de sferturile competitiei? Vor triumfa din nou nemtii? Va reusi Argentina lui Messi o surpriza? Predictia corecta a felului in care va arata tabloul turneului din Rusia iti poate aduce un premiu de 1.000.000 €. Inscrierea este gratuita!

Alege cele 16 echipe care se vor clasa pe locurile 1 si 2 al grupelor din care fac parte. Aceste 16 echipe se vor califica automat în optimi.

cupa mondiala - predictie grupe


Pachet-BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 RON GRATUITI pentru ponturile tale!

Apoi, pentru fiecare meci din etapele eliminatorii, alege echipa castiatoare si plaseaz-o in runda urmatoare, pană la alegerea marelui castigator. La final, alege echipa care se va clasa pe locul 3.

cupa mondiala - predictie play-off

Daca doresti o alegere aleatorie a echipelor castigatoare, apasa butonul „Ma simt norocos„.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu