Predictor EURO: Participă GRATUIT și câștigă 400.000 RON cash!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Predictor EURO! 24 dintre cele mai bune echipe naționale din Europa luptă pentru titlul de Campioană Europeană. Va câștiga una dintre favorite? Vom avea o surpriză precum în 2004 atunci când Grecia a șocat întregul continent? Orice crezi că se va întâmpla, acesta este locul perfect pentru a-ți lansa predicțiile întrucât poți câștiga până la 400.000 RON cash!

Predictor EURO: Ce trebuie sa faci pentru a castiga 400.000 RON cash?
  • Click aici si intră în contul tau Sportingbet. Daca nu ai unul, inregistrează-te acum utilizand acest link si beneficiaza de bonusul de bun venit in valoare de 250 RON + 50 rotiri gratuite.
  • Răspunde la 10 întrebări cu răspuns multiplu-Dacă răspunzi corect la toate întrebările, premiul oferit de Sportingbet este al tău. Cel mai bun lucru? Participarea este complet gratuită.

Raspunde acum la intrebari

  • Această promoție este valabilă de pe 30/05/2021, ora 01:00 EEST până pe 11/06/20211, ora 21:59 EEST (“Perioada promoțională”).
  • Această promoție nu este valabilă in combinatie cu o altă promoție.
  • Jucătorii trebuie: să aibe împlinită vârsta de 18 ani; să fie un client existent sau un client nou cu minim o depunere în cont; să poată accesa această promoție după logarea în contul lor de pariuri.
  • Fiecare Jucător Eligibil va putea participa la promoție o singură dată
  • Răspunsurile pot fi schimbate până la debutul EURO 2020, odată cu începutul meciului Turcia-Italia pe 11/06/2021 la oră 22:00.
  • Răspunsurile corecte vor avea ca sursă rezultatele oficiale care vor fi puse la dispoziție de UEFA (”Sursa”)
  • În eventualitatea în care vor fi mai mulți câștigători premiul va di împărțit în mod egal.

Predictor EURO

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 400 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu