Predictor French Open: Participă gratuit, răspunde corect la întrebări și câștigă 125.000 RON!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Start în French Open Predictor de la Unibet. Raspunde corect la intrebarile din concurs si castiga premiul cel mare: 125 000 RON! 

Atentie: Poti participa la concurs chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri recente efectuate la Unibet!

Participarea la French Open Predictor este absolut gratuita, fiind deschisa tuturor clientilor care au cont la Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 300 lei oferit de ageție!

Deschide-ti cont!

Cum se joaca?

Totul este extrem de simplu.

Intra in joc accesand linkul special al concursului, pronostichează corect cele 6 răspunsuri și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pariurile tale pot fi modificate de mai mult ori, pana la ora de start a partidei. In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.

Întrebarile sunt urmatoarele:

– FRENCH OPEN: CINE VA CÂȘTIGA TITLUL LA MASCULIN?
– FRENCH OPEN: CINE VA CÂȘTIGA TITLUL LA FEMININ?
– CÂȚI CAPI DE SERIE VOR FI ÎN A 3A RUNDĂ A TURNEULUI LA MASCULIN (ÎN 2019, 17 DIN CEI 32 CAPI DE SERIE AU AJUNS PÂNĂ LA ACEST NIVEL)?
– IN 2019, KIKI BERTENS ȘI ALȚI 5 JUCĂTORI NU ȘI-AU PUTUT ÎNCHEIA PARTIDELE. CÂTE RETRAGERI ȘI ABANDONURI VOR FI ÎN TOTAL (LA MASCULIN + FEMININ) ÎN TURNEELE SINGLE DE LA FRENCH OPEN 2020?
– IN 2019, 22 DE MECIURI S-AU ÎNCHEIAT ÎN 5 SETURI. CÂTE MECIURI DE 5 SETURI SE VOR JUCA LA MASCULIN SINGLE LA FRENCH OPEN 2020 ?
– WAWRINKA A JUCAT UN MECI DE 5 ORE ȘI 9 MINUTE ANUL TRECUT, ÎMPOTRIVA LUI TSITSIPAS. CÂT VA DURA CEL MAI LUNG MECI ÎN 2020?

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu