Predictor: Învinge Expertul Sportingbet și câștigă 40.000 RON/rundă & 100.000 RON la final!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 0

Predictor Sportingbet! Folosește-ți cunoștințele, acumulează puncte și concurează cu Expertul sportingbet pentru șansa de a câștiga o parte din fondul de premiere în valoare de 40.000 RON pentru fiecare rundă în parte, dar și o parte din fondul de premiere general în valoare de 100.000 RON!

Predictor Sportingbet: Ce trebuie sa faci?
  • Click aici si intră în contul tau Sportingbet și optează pentru promoție! Daca nu ai unul, inregistrează-te acum utilizand acest link si beneficiaza de bonusul de bun venit in valoare de 500 RON.
  • Pronosticheaza rezultatul meciurilor propuse din UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League.
  • Dacă pronostichezi scorul corect, vei primi numărul întreg de puncte. Dacă pronostichezi rezultatul meciului dar nu și scorul corect, vei primi jumătate din puncte.
  • Vor fi 5 runde (runda optimilor x 2, runda sferturilor de finală x 2 și runda semifinalelor) și vei primi mai multe puncte pentru predicțiile tale pe măsură ce ne apropiem de finalul turneului.
  • Pentru fiecare Rundă, dacă învingi Expertul sportingbet, vei împărți în mod egal cu toți câștigătorii fondul de premiere de 40.000 RON.
  • Dacă învingi Expertul sportingbet în Clasamentul General, vei împărți în mod egal cu toți câștigătorii fondul de premiere de 100.000 RON.

TRIMITE PREDICȚIA TA!

  • Această promoție se va desfășura între 08/03/202 ora 01:01 și 28/04/202 22:00 ora României (”Perioada Promoțională”).
  • Această promoție nu este disponibilă în relație cu orice altă promoție.
  • Pentru a participa la promoție, un Jucător Eligibil trebuie mai întâi să opteze la promoție.
  • Jucătorii trebuie: să aibe împlinită vârsta de 18 ani; să fie un client existent sau un client nou cu minim o depunere în cont; să poată accesa această promoție după logarea în contul lor de pariuri.

PredictorTRIMITE PREDICȚIA TA!

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu