Premii de 1.200.000 RON în următoarele patru săptămâni!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Luna aceasta la Unibet te așteaptă premii totale de peste 1.200.000 RON la cea mai tare promoție !

Joacă la Turneele săptămânale lucky spin Pragmatic cu premii de 150.000 RON sau prinde până la 5.000 RON la Premiile aleatorii zilnice.

Cele mai populare sloturi Pragmatic sunt eligibile pentru ofertă, așa că joacă la oricare din ele și vei avea șansa de a câștiga o parte din premiile extraordinare în cash!

Cum pot participa?

Logheaza-te pe contul tau Unibet pentru a participa la promoție. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

  • Optează prin fereastra pop-up din jocuri.
  • Joacă la oricare din jocurile selectate cu bani reali.
  • Miza minimă eligibilă pentru ambele promoții este de 2,5 RON.
  • Această promoție include patru (4) turnee a câte șapte zile și premii surpriză zilnice, săptămânal de pe 27 august 2020 ora 00:01 până pe 23 septembrie 2020 ora 23:59 CET, de joi până miercuri

Joaca acum!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu