Cupa Mondiala din Rusia iti aduce 100 000€ premii si 500 premii CASH! Intra sa vezi cum!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal casele de pariuri se intrec in oferte care mai de care mai avantajoase pentru pariori. Una dintre cele mai bune case de pariuri, Netbet, pune la bataie 500 de premii CASH si 100 000€!


Datele generale ale promotiei

Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi pe partidele de la Cupa Mondiala si poti fi unul dintre cei 500 de jucatori norocosi ce primesc o parte din premiul de 100 000 euro CASH. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la promotie si sa incepi sa acumulezi puncte pentru a te pozitiona cat mai sus in Clasamentul NetBet pentru Cupa Mondiala.

In alta ordine de idei, subliniem faptul ca promotia se desfasoara in perioada 14 iunie – 15 iulie 2018.

Cum ma pot inscrie la promotie?
  1. Acceaza-ti contul tau Netbet si inscrie-te la promotie;
  2. Plaseaza orice pariu pe meciurile Cupei Mondiale (cota min. 1.40 fiecare selectie)
  3. Daca pariul plasat este castigator, vei primi puncte in clasament dupa formula de calcul de mai jos.
Formula de calcul

Puncte = Miza pariului câștigător/4.6 (cursul mediu EUR al zilei) * Cotă

De exemplu, pentru un pariu de 100 RON la o cotă de 1.5 vei primi 32.6 puncte în clasament (100/4.6 * 1.5) – pentru conturile în altă monedă decât EUR convertirea mizei se face la cursul mediu de schimb al zilei.

NU UITA: Te rugăm accesează-ți contul NetBet pentru a te înscrie la promoție.


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu