START SEZON in Premier League: 100 RON Freebet pentru pariurile tale!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

În acest weekend începe un nou sezon de Premier League! Pariază la NetBet pe cel mai urmărit campionat din lume și noi te premiem cu 2 FREEBETURI a câte 50 RON.


Plasează cel puțin 5 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 100 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.8 pe câte un meci distinct din Premier League în weekendul 09/08 – 11/08/2019.

Indiferent de rezultatul pariurilor, NetBet îți oferă un cadou special, sub forma a 2 FREEBETURI X 50 RON, pe care le poți folosi pe pariuri din orice sport.

NetBet, agentie care televizeaza integral turneul din capitala Angliei, ne aduce o promotie speciala, ce are in vedere finala feminina dintre Halep si S. Williams. Este vorba de un pariu gratuit de 50 de ron, pe care NetBet il ofera tuturor utilizatorilor!

Cum poti beneficia de 100 RON freebet pentru Premier League?

  • Intra in contul tau NetBet. Daca inca nu ai cont la NetBet, deschide-ti acum unul utilizand acest link special.
  • Plasează 5 pariuri simple LIVE sau PRE-LIVE de cel puțin 100 RON și cotă min. 1.8 pe partidele din Premier League din weekendul 09/08 – 11/08/2019.
  • Indiferent de rezultat, Netbet iti ofera cadou 2 FREEBETURI X 50 RON, pe care le poți folosi pariind pe partide din toate sporturile.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu