PRONOBET: Distreaza-te, pariaza, iar NetBet te premiaza cu 640.000 RON saptamanal!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

„Pronobet” este un joc de pariuri sportive, disponibil pe NetBet. În fiecare săptămână, NetBet vă va oferi 1 sau mai multe grile care cuprind între 5 și 15 evenimente din fotbal (toate competițiile sunt incluse). Joacă-te, plasează-ți pariurile, iar NetBet te premiază cu până la 640.000 RON săptămânal!.


Cum pot beneficia de câstigurile fabuloase ale acestui joc?

„Pronobet” este un joc de pariuri sportive, disponibil pe NetBet. În fiecare săptămână, NetBet vă va oferi 1 sau mai multe grile care cuprind între 5 și 15 evenimente din fotbal (toate competițiile sunt incluse).

Pentru fiecare din grilele propuse, trebuie să oferi pronosticul tău referitor la rezultatul final al meciului pentru fiecare eveniment din grilă. Pentru aceasta nu trebuie decât să apeși pe selecția dorită.

Ai 3 opțiuni:

1: echipa gazdă câştigă meciul;
X: egalitate;
2: echipa oaspete câştigă meciul.

Pentru fiecare meci, poți alege unul sau mai multe rezultate plasând duble sau triple. Poți consulta toate combinațiile posibile în cadrul secțiunilor „Pariu Simplu” și „Pariu Combinat” de la Termeni și Condiții.

Pentru fiecare eveniment, rezultatul care va fi considerat final şi cel luat în considerare de către NetBet este rezultatul de la finalul timpului regulamentar.

Un pronostic unic constă în alegerea unui singur rezultat pentru fiecare din evenimentele din grilă. Miza pentru un singur joc din grilă este de 5 RON, indiferent de grila în care evenimentul este inclus.

Pentru a participa la joc, urmeaza pașii de mai jos:

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu