PSG – Manchester City: Pariul tău pentru „finala” din grupele Ligii Campionilor »» COTĂ 40 la „ambele înscriu”!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

PSG – Manchester City se va disputa miercuri, 28 septembrie, incepand cu ora 22:00 în etapa a doua a Grupei A din Liga Campionilor.  În prima rundă, formatia pariziană a remizat surprinzător la Brugge, 1-1, în timp ce echipa lui Guardiola a făcut spectacol pe teren propriu cu RB Leizpig, sco 6-3.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul PSG – Manchester City. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta ambele înscriu la cota 40. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria „AMBELE ÎNSCRIU”  la COTĂ 40?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNBB: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei PSG – Manchester City (28/09/2021) si alege AMBELE ÎNSCRIU.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

AMBELE ÎNSCRIU COTA 40!

PSG - Manchester City

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu