PublicWIn isi intampina noii clienti cu 100% BONUS DE BUN VENIT PANA LA 1000 RON + rotiri gratuite!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

PublicWin vine in intampinarea clientilor noi cu un bonus INCREDIBIL de BUN VENIT de pana la 1000 RON! Cadou, pana la 650 rotiri gratuite.

100% BONUS DE BUN VENIT

Acum, la PublicWIn, poti primi pana la 1000 RON bonus in urma primei tale depuneri! Bonusul se va activa automat in urma plasarii de pariuri cu bani reali. Pentru activarea bonusului trebuie indeplinite simultan mai multe conditii in timpul plasarii de pariuri cu bani reali pentru evenimente prematch sau live:

 • rulaj o singura data;
 • cota minima per eveniment pariat 1.30;
 • minim 5 evenimente pe bilet.
Cum poti intra in posesia bonusului?

Note:

 • Dupa acceptarea Bonusului de Bun Venit oferit la prima depunere in contul de joc, acesta se va regasi in sectiunea ” BONUS INACTIV”;
 • Conditiile aferente fiecarui bonus se pot vizualiza in sectiunea ” Bonusurile mele”;
 • In momentul plasarii unui pariu cu bani reali, daca sunt indeplinite conditiile mai sus mentionate,  se va activa o parte din bonusul inactiv, reprezentand 50% din suma pariata (ex. Daca plasati un pariu de 100 lei, pe minim 5 evenimente avand cota minima 1.30 per eveniment, din bonusul inactiv disponibil, va fi activat automat 50 lei ca si bonus);
 • Bonusul activ poate fi utilizat indeplinind cumulativ urmatoarele conditii: minim 6 evenimente pe bilet, cota minima pe eveniment 1,30.

Pentru a vizualiza termenii si conditiile de acordare si utilizare a bonusurilor CLICK AICI!

Extra bonus rotiri gratuite

Daca efectuezi prima depunere in contul tau in intervalul 01 Aprilie 2020 – 15 Aprilie 2020, vei beneficia de o serie de rotiri dupa cum urmeaza:

 • depune minim 50 lei si vei primi 25 Rotiri Gratuite!
 • depune minim 100 lei  si vei primi 50 Rotiri Gratuite!
 • depune minim 300 lei si vei primi 150 Rotiri Gratuite!
 • depune minim 777 lei si vei primi 400 Rotiri Gratuite!

Pentru a activa rundele gratuite trimite email la suport@publicwin.ro cu textul „BUN VENIT RUNDE EXTRA”. Rundele Gratuite se vor activa in maxim 24 de ore de la efectuarea solicitarii daca suma depusa a fost pariata cel putin odata. De asemeni, accesati cel putin un joc EGT. Rundele gratuite pot fi solicitate pana in 17 Aprilie 2020, ora 23:59:59.

Daca esti nou la PublicWin, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: PublicWin


Lasa un comentariu