Real Madrid – Sevilla: Castiga gratis 250 ron!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Real intra in meci cu moralul excelent, asigurat de succesul din Supercupa Spaniei. Pariaza pe victoria madrilenilor in disputa cu Sevilla din etapa a 20-a, la cota marita de 50 oferita de Betfair tuturor noilor clienti. Miza maxima admisa in promotie este de 5 lei. 

Cum pot beneficia de cota marita pentru Real Madrid – Sevilla:

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNOF: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Real Madrid – Sevilla şi alege să castige Real Madrid.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Barcelona – Granada: 1 solist, cota 35!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu