Real Sociedad – Barcelona: Cota marita la 50 pentru victoria oaspetilor!

sociedad barcelona
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Barcelona pregateste ”El Clasico” de miercuri, imptriva unui alt Real, cel din Sociedad. Pentru acest meci, agentia Betfair a pregatit o oferta excelenta. Pariaza 2 solist in  Real Sociedad – Barcelona, la cota marita 50, fata de 1.73 cat este in mod normal. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 lei.

Cum pot beneficia de cota marita pentru Real Sociedad – Barcelona?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNNW: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Real Sociedad – Barcelona şi alege să câştige Barcelona.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza pe Barcelona la cota 50!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu