Romania are COTA 50 sa castige partida cu Suedia! Vezi AICI cum!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Casa de pariuri NetBet ofera cota 50 pentru o victorie a nationalei Romaniei in meciul cu Suedia! Totul este foarte simplu, iar mai jos ai pasii necesari de parcurs!


Cum poți beneficia de ofertă?

1 Daca inca nu ai cont la NetBet, deschide-ti acum unul utilizand acest link special si foloseste Codul Bonus BOOST la inscriere pe NetBet Sport.

2 Fa o depunere minima de 20 RON si plaseaza 10 RON pe primul tau pariu ca Romania va castiga impotriva Suediei, in meciul din 15 Noiembrie 2019. E posibila plasarea unui pariu mai mare de 10 RON, dar bonusul se va acorda doar pentru primii 10 RON din pariu.

3 Bucura-te de bonus, ce va veni in maxim 72h de la terminarea evenimentului.

NOTĂ: Oferta de bun venit este valabila doar pentru jucatorii noi.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu