Romania – Norvegia: Castiga un pariu gratuit de 25 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Ofertă exclusivă: Unibet te recompenseaza cu un pariu gratuit de 25 RON! Pariaza cel putin 50 de lei pe meciul Romania – Norvegia, iar Unibet iti ofera un pariu gratuit de 25 de lei pentru derby-ul din Liga II dintre Rapid Bucureşti-Petrolul Ploieşti,  programat miercuri, 16 octombrie. 

Cum imi pot incasa pariu gratuit?

Pasii sunt cat simpli. Inainte de toate, logheaza-te pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide chiar acum unul, de pe acest link. Automat poti beneficia si de bonusul de 300 lei oferit de agentie.

  • Plasează un pariu simplu, pre-meci pe România – Norvegia, cota minima 1.60, miza minima 50 lei. Click aici! 
  • După ce pariul plasat va fi stabilit, vei primi automat un pariu gratuit de 25 RON.
  • Pariul gratuit îl poți folosi doar pre-meci pentru a paria (cota minim 1.40) pe derby-ul din Liga II: Rapid Bucureşti-Petrolul Ploieşti.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu