Pariaza acum pe victoria Romaniei U21 in fata Croatiei U21 si ai cota 50!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 0

Casa de pariuri Sportingbet vine cu o campanie speciala pentru disputa Romania U21 – Croatia U21: Cota 50 pentru orice pariu 1, x sau 2! Suma maxima admisa in promotie este 4 lei.

Cum beneficiezi de oferta?

Totul este la indemana utilizatorilor. Urmeaza pasii indicati si beneficiezi de cota 50!

  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet utilizand acest link (doar astfel poti paria pe cota 50)
  2. Depune cel putin 40 ron in contul creat.
  3. Pariaza la cota 50 pe oricare din variantele 1,x sau 2 in meciul Romania U21 – Croatia U21 (18 iunie).
  4. Freebetul rezultat va putea fi folosit pe orice pariu, iar in eventualitatea unui castig vei primi in cont profitul in bani reali fara conditii de pariere.

Pariaza pe cota 50!

Super 12 – 3000 lei pe saptamana, fara depunere!

Dupa ce ti-ai deschis un cont la Sportingbet, ai sansa de a participa gratuit si la concursul Super 12. In fiecare saptamana ai la dispozitie 12 partide, la care trebuie sa pronostichezi rezultatul final, 1, x sau 2. Premiile totale ale fiecarei etape sunt de 3000 de lei, iar pentru a intra in concurs nu trebuie sa faci nicio depunere in contul tau Sportingbet.

Incepe sa joci SUPER 12!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu