Rotește românește: Doar azi ai 30 Rotiri Gratuite în contul tău!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Ne învârtim în Hora Unirii în zi de sărbătoare alături de Betano, care oferă tuturor clienților săi 30 de Rotiri Gratuite fără condiții de rulaj la celebrul slot Shining Crown. Rotește românește și prinde oferta zilei de pe Betano!

CUM PARTICIP?

Trebuie doar sa te loghezi pe contul tău Betano și să accesezi promoția. Dacă încă nu ai un cont la Betano, îți poți deschide unul în cateva minute, accesând acest link special. Automat beneficiezi și de oferta de bun venit a agenției: 500 lei bonus!

CE CÂȘTIG?

30 Rotiri Gratuite la slotul video Shining Crown, fără condiții de rulaj. Nu trebuie decât să deschizi jocul!

CUM CÂȘTIG?

Oferta nu are condiții de participare, rotirile gratuite fiind deja în contul de jucător.

CÂND CAȘTIG?

Oferta este valabilă doar în data de 24 ianuarie 2022 și poți beneficia de ea o singură dată.

ATENȚIE!

Oferta este disponibilă de la ora 00.00 până la ora 23.59. Rotirile Gratuite sunt disponibile în contul de jucător doar în data de 24 ianuarie 2022.

Ia 30 de rotiri gratuite!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu