Sepsi – CFR Cluj: Pariază la COTĂ 60 pe victoria gazdelor | Cotă Promo Plus 100!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Sepsi – CFR Cluj se va disputa duminica, 17 ianuarie, incepand cu ora 19:00 în runda cu numarul 17 din Liga 1.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Sepsi – CFR Cluj. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta CFR Cluj sa castige la cota 60. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei. Pariaza inca 50 RON pe alte evnimente si ai cota Promo Plus 100!

Cum pot paria pe CFR CLUJ SA CASTIGE la COTĂ 60?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional Z30N07: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Sepsi – CFR Cluj (17/01/2021) si alege CFR CLUJ SA CASTIGE
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

CFR CLUJ sa castige COTA 60!

Cum pot paria pe CFR CLUJ SA CASTIGE la COTĂ PROMO PLUS 100?
  • După ce ai plasat pariul cu cotă îmbunătățită, plasează alte pariuri Sportsbook în valoare de 50 RON pe alte evenimente, la o cotă minimă de 1.5
  • Pariurile pe meciul promoțional nu se iau în considerare pentru cei 50 RON.
  • Pariurile trebuie plasate înainte de începerea meciului promoțional.
  • Dacă plasezi pariuri așa cum se descrie mai sus și câștigi pariul promoțional, vei primi un PARIU BONUS suplimentar în valoare de 200 RON, iar astfel cota va ajunge până la 100!

CFR CLUJ sa castige COTA 100!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu