Porneste cu dreptul! Vezi cum poti incepe cu un castig garantat de pana la 200 RON!

euro 2016
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
1 1

Una dintre cele mai mari satisfactii pe care le poate avea un parior este data de a castiga sume importante, fara sa parieze din banii lui. Sportingbet ne ofera tuturor aceasta oportunitate prin bonusul de bun venit pe care ni-l ofera.


Casa online de pariuri ofera un bonus de 200RON valabil pentru oricine isi deschide un cont nou, iar acesti bani ii putem paria practic complet gratuit, fara sa pierdem nici macar un leu din buzunarul nostru!

Cum accesez promotia Sportingbet?

– iti deschizi chiar acum un cont la Sportingbet (click aici!);
– faci o depunere in teremen de 7 zile de la data inregistratii;
– valoarea bonusului este de 100% pana la 200 RON (sau echivalentul in moneda aleasa)

Astfel, cu 200RON complet gratuiti pe care-i avem in plus in cont, nu ne ramane decat sa ne jucam dupa bunul plac. Echipa noastra va invita sa participati la aceasta promotie, tinand cont de beneficiile pe care ni le aduce!


Sportingbet a migrat catre o noua platforma, ce vine in avantajul pariorilor!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu