Oferta senzationala: Ai 200 lei de pariat de la Sportingbet!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Pariorii din Romania au acum acces la cel mai simplu si rapid bonus de bun venit in valoare de 200 lei. Acesta este oferit de Sportingbet si poate fi incasat urmand cei 3 pasi simpli prezentati mai jos. 

Cum accesez bonusul?
  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  2. Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  3. Solicita bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.

Nimic mai simplu!

Deschide-ti cont!

Atuurile agentiei Sportingbet

Brand stabil si de incredere, agentia Sportingbet iese din standarde, prin calitatea produsului si serviciilor oferite. Evidentiem aici:

  • Jucatorii nu au taxe de retragere
  • Cea mai variata oferta de pariuri live
  • Aplicatie moderna si foarte usor de utilizat
  • Cash out partial 
  • Auto cash out – va fixați dinainte valoarea Cash Out-ului. 
  • Functia editeaza pariul meu – adaugare, eliminare sau schimbare de selectii in cadrul pariului. De asemenea, modificare mizei.
  • Livestreaming – campioni pe tenis!
Super 12 – 3000 lei pe saptamana, fara depunere!

Super 12 este concursul propus de Sportingbet, tuturor clientilor agentiei. In fiecare saptamana ai la dispozitie 12 partide, la care trebuie sa pronostichezi rezultatul final, 1, x sau 2. Premiile totale ale fiecarei etape sunt de 3000 de lei, iar pentru a intra in concurs nu trebuie sa faci nicio depunere in contul tau Sportingbet.

Incepe sa joci SUPER 12!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu