Sportingbet: Bani gratis de pariuri în 2021 » 400 RON + 50 de rotiri gratuite!!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Sportingbet! Castiga bani gratis de pariuri in 2021! Acum ai acces la unul dintre cele mai atractive bonusuri de bun venit din Romania. Agentia iti ofera un BONUS de 400 RON + 50 de rotiri gratuite impartit in 4 misiuni.

  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  2. Fa prima depunere  in termen de 30 zile de la data inregistrarii.
  3. Indeplineste misiunile »» Ia banii si rotirile gratuite!

Deschide-ti cont!

1.Misiunea fotbal
  • plasează un pariu simplu (o singura selectie) cu miză totală de min. 20 RON
  • cota minima de 1.70, pe fotbal inainte de inceperea meciului

Dacă plasezi pariuri eligibil, Sportingbet iti ofera un Pariu de rezervă egal cu cu 50% din miza pariului, până la maximum 150 RON. Jucătorii trebuie să utilizeze pariul de rezervă în termen de 72 zile de la acordarea acestuia.

Dacă pariul de rezervă nu este castigator, 50% din suma pariată a mizei va fi creditată în contul jucătorului sub formă de FreeBet.

2. Misiunea combi
  • plasează un bilet cu minimum 3 selecții sau evenimente
  • cotă minimă totală de 3.00

Dacă plasezi pariuri eligibile în valoare de cel puțin 20 RON, Sportingbet iti ofera un FreeBet de 50% până la 100 RON valabil pentru orice pariu sportiv. FreeBet-ul are o valbilitate de 3 zile

3. Misiunea live
  • Plasează un pariu simplu live (o singura selectie)
  • cota minima de 1.70

Dacă plasezi pariuri eligibile în valoare de cel puțin 20 RON, Sportingbet iti ofera un pariu de rezerva egal cu 50% din miza pariului live, până la maximum 100 RON.

Dacă pariul de rezervă nu este castigator, 50% din suma pariată a mizei va fi creditată în contul jucătorului sub formă de FreeBet cu o valabilitate de 3 zile

4. Misiunea Cazinou

Joaca minim 20 ron la cazinou si Sportingbet iti ofera 20 de rotiri gratuite valabile pentru slotul Starburst, evaluat la 0.5 RON per rotire.

Jucătorii eligibili trebuie să activeze rotirile gratuite în termen de 7 zile, iar suma bonusului obtinut trebuie rulata de 20 de ori înainte ca orice câștig să poată fi retras

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 400 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu