Super 8: Premiu de TOP » 10 000 LEI CASH pentru tine + 5 RON Freebet garantat pentru fiecare predictie corecta!!!

Super 8 new
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

In acest final de saptamana 888Sport te invita sa intri din nou in cursa pentru 10 mii de lei prin promotia Super 8! De aceasta data, poti sa-ti majorezi veniturile in urma confruntarilor alese din fotbalul european!

Ce este Super 8?

Super 8 este un concurs in care sunt alese 8 meciuri, iar fiecare jucator va trebui sa aleaga un rezultat de tipul „1”, „x” sau „2”. Cei ce intuiesc corect rezultatele partidelor intra in cursa pentru castigarea a 10 MII DE LEI! Jocul se remarca prin faptul ca participarea este complet gratuita (nu trebuie sa ai bani in cont!) si, bonus, pentru fiecare predictie intuita corect primesti un freebet de 5 lei!

De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca runda din acest weekend este ultima runda a concursului Super 8 din acest sezon competitional. Acesta va reveni cat de curand, echipa Pariuri1x2 urmand sa va ofere toate informatiile necesare legate de Super 8 atunci cand acestea vor fi disponibile.

Cum particip?

Totul este extrem de simplu! Nu trebuie sa ai nici un ban in cont la 888 pentru a juca. Tot ce trebuie sa faci este sa iti accesezi contul si sa joci in promotie! Daca nu ai deja cont, trebuie sa iti faci unul.

  1. Logheaza-te in contul tau 888Sport sau creeaza-ti un cont la 888Sport – CLICK AICI;
  2. Acceseaza promotia din meniul aferent;
  3. Adauga predictiile 1, x, 2 pentru cele 8 meciuri alese si castiga 10 000 lei;
  4. Daca nu le prezici pe toate 8, primesti un freebet de 5 lei pentru fiecare predictie corecta!

Participa gratuit la Super 8!

Exemplu de predictii (atentie: nu sunt predictiile noastre!)

Super 8

Super 8


Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu