Super oferta! Liverpool – Manchester City: Ambele echipe au cota 80 la victorie!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Cum poti profita de oferta pe Liverpool – Manchester City?

Cele mai bune promotii sunt cele care se pot accesa simplu si foarte rapid. Iar oferta Betfair se pliaza perfect pe aceste cerinte. Fan Liverpool sau Manchester City, pariaza pe cotele marite ale finale, in doar 3 pasi:

  • Deschide-ti cont la Betfair prin acest link special si foloseste codul ZFBNNF la inregistrare
  • Primeşti cota mărită de 80.0 pentru LIVERPOOL v 80.0 MAN CITY. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat;
  • Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Castiga ACUM profitul Extra!


Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu