Super pachet de bun venit la Unibet cu 300 de lei bani gratis de pariat!!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 0

Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei, un Bonus de 300 de lei!

Cum incasezi Bonusul?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de pariul gratuit Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun in valoare de 300 lei! Bonusul trebuie rulat la cote de doar 1.40, adica in cele mai atractive conditii de pe piata.

Incaseaza-ti bonusul de 300 lei!

Ce alte beneficii iti ofera Unibet?

Unibet iti pune la dispozitie o platforma completa, excelent pliata pe cerintele unui parior modern. Astfel, poti paria live pe cea mai bogata oferta din Romania, in timp ce te uiti la meciuri. Unibet TV iti pune la dispozitie peste 30 000 de evenimente in format LiveVIDEO! Nu lipsesc cateva dintre cele mai urmarite comptitii la nivel global, precum La Liga, Bundesliga, Ligue 1, NBA, NHL, MLB și turnee majore de tenis.

Incaseaza-ti bonusul de 300 lei!

Creeaza-ti propriile pariuri: O noua functie Unibet!

Iar daca inca nu te-am convins, mai venim cu un argument. Agentia Unibet iti ofera posibilitatea de a miza pe pariurile chiar de tine construite.

Cum funcționează? Nimic mai simplu! Pentru a-ti construi pariul propriu, pur și simplu căutați meciul de care sunteți interesat si Selectați opțiunea Creare pariu din meniu. Poti adauga pana la 12 selectii intr-un pariu creat (12 pariuri pe un singur eveniment, sub forma unui bilet)

Creeaza-ti propriul pariu!

Recomanda Un Prieten și primesti 150 RON

Invitarea prietenilor la Unibet îți aduce numai castiguri. Recomanda un prieten si primesti 150 de lei, recomanda 5 si ai in cont 750 lei!

Tot ce trebuie să faci este saă te înregistrezi în promoția Recomandati Un Prieten, optand la oferta de 150 RON din contul tau și sa trimiti invitații prin e-mail prietenilor tăi prin intermediul Unibet. Mai mult, aceștia se pot bucura, odata înregistrați de un bonus fascinant de bun-venit: un pariu fără risc de pana la 250 RON plus alte 20 de runde gratuite la Super Flip Mobile, după prima depunere făcută.

Recomanda un prieten!

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu