Super 12: Castiga 3000 RON CASH pe saptamana. Totul fara depunere!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 2

Pariorii de top se pot intrece acum intr-un concurs facut special pentru ei! Super 12 se joacă pe site-ul agentiei Sportingbet, in runde, iar participarea este 100% GRATUITA!

Cum ma pot inscrie in concurs?

Totul este cat se poate de simplu. Toti clientii Sportingbet pot participa, chiar daca au realizat sau nu o depunere. Daca ai cont la Sportingbet, click pe acest link si incepe sa joci in Super 12! Pronosticheaza corect cat mai multe rezultate si ataca premiul cel mare: 3000 ron CASH!

Incepe sa joci SUPER 12!

Bonus 200 lei pentru toti noii clienti Sportingbet!

Daca inca nu esti client Sportingbet, iti poti deschide chiar acum un cont. Pasii sunt foarte simpli, iar la final de bucuri si de o surpriza!

  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link
  2. Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  3. Solicita bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.

Deschide-ti cont!

Cum se joaca?

Super 12 este complet gratuit și poți face câte un pronostic pe zi! Pronosticul se referă la rezultatul final (1, X sau 2). Participa acum!

Fiecare runda dureaza intre 3 și 9 zile și conține 12 meciuri de pronosticat. Poți face un pronostic zilnic și  ai sansa de a castiga in fiecare runda cate un premiu (vezi tabelul premiilor de mai jos), fara tragere la sorti. IMPORTANT: Poti participa la Super 12 direct de pe telefon!

Runda in curs

Dupa ce ti-ai deschis un cont la Sportingbet, poti intra in concurs. Trebuie sa bifezi cate o casuta pentru fiecare rezultat 1,x sau 2 indicat de tine, la fiecare din cele 12 partide ale rundei din saptamana respectiva. Succes!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu