Concurs GRATUIT Super 12 »» Castiga 3000 RON CASH pe saptamana. Totul fara depunere!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 0

Pariorii de top se pot intrece acum intr-un concurs facut special pentru ei! Super 12 se joacă pe site-ul agentiei Sportingbet, gratuit, in runde. Fiecare rundA dureaza intre 3 și 9 zile și conține 12 meciuri de pronosticat. Poți face un pronostic zilnic și  ai sansa de a castiga in fiecare runda cate un premiu (vezi tabelul premiilor de mai jos), fara tragere la sorti. IMPORTANT: Poti participa la Super 12 direct de pe telefon!

OdatA ce runda respectiva s-a incheiat și rezultatele tuturor celor 12 meciuri sunt cunoscute, vei vedea cate meciuri ai pronosticat corect pentru fiecare zi cand ai trimis un pronostic. Daca vei vedea semnul grafic al unui trofeu, inseamna ca ai pronosticat corect cel puțin 8 meciuri și ai câștigat respectivul premiu. Pronosticheaza corect cat mai multe rezultate corecte si ataca premiul cel mare: 3000 ron CASH!

Super 12 este complet gratuit și poți face câte un pronostic pe zi! Pronosticul se referă la rezultatul final (1, X sau 2). Participa acum!

Runda in curs

Dupa ce ti-ai deschis un cont la Sportingbet, poti intra in concurs. Trebuie sa bifezi cate o casuta pentru fiecare rezultat 1,x sau 2 indicat de tine, la fiecare din cele 12 partide ale rundei din saptamana respectiva. Succes!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu