SuperCOTA: Castigi de 4 ori miza daca Barcelona o invinge pe Girona!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Catalanii au un start fulminant in sezonul de La Liga. Messi si compania au acumulat punctaj maxim in primele 5 runde, cu un golaveraj formidabil: 17-2. Pentru Barcelona urmeaza un nou meci de 3 puncte. Este vorba de deplasarea la nou-promovata Girona, formatie clasata in acest moment doar pe locul 14. Partida Girona – Barcelona se disputa sambata, 23 septembrie, de la ora 21:45

Pariaza pe victoria Barcelonei la cota 4!

Cota imensa oferita pe deznodamantul firesc al jocului face parte din cea mai nou promotie propusa de Betfair noilor clienti. Pentru a profita de cota amintita, urmeaza pasii simpli de mai jos.

2. Pariază pe victoria Barcelonei – Primeşti cota mărită de 7.00 pentru FCSB. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.

3. Câştigă – Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată la o cota de cel puțin 1.20. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Miza maximă care se califică este de  50 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare, dar doar 50 RON vor fi luaţi în considerare pentru cota mărită.

Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul 1 dată, la o cotă de cel puțin 1.20, înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnată.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 450 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu