Șutează și câștigă! Ai zilnic sanse la premii importante!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Șutează și câștigă! este cea mai noua inovatie marca Netbet. Prin intermediul proomotiei, valabile de pe 7 octombrie 2019, ora 02:01 EET până pe 16 octombrie 2019, ora 01:59 EET, poti sa te bucuri de premii importante. Trebuie să fi efectuat cel puțin o depunere în contul NetBet Sport de la înregistrare pentru a participa. Este limitat la o singură participare pe zi/jucător.


Cum pot juca Șutează și câștigă?

1 Intra in contul tau NetBet. Daca inca nu ai cont la NetBet, deschide-ti acum unul utilizand acest link special. Dupa aceea, acceseaza promotia din meniul „Promotii” si incrie-te.

2 Poi juca in fiecare zi!

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu