50 RON FREEBET cadou daca pariezi pe Roland Garros, ATP Hamburg, WTA Strasbourg sau Challenger-ul de la Sibiu!

Tenis - Freebet
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Turneele de tenis ce se desfasoara in aceasta perioada iti pot umple buzunarele! Netbet este pregatita sa ofere cele mai bune promotii pentru maximizarea profitului! Acum, poti catiga saptamanal un freebet de 50 RON cu ajutorul partidelor din „sportul alb”!

Turneele saptamanii

In aceasta saptamana se toti iubitorii „sportului alb” se vor intrepta catre calificarile de la Roland Garros. Aici, Romania va avea nu mai putin de 7 reprezentante: Laura Ioana Paar, Mihaela Buzarnescu, Jacqueline Cristian, Monica Niculescu, Gabriel Ruse, Irina Bara si Gabriela Talaba. Pe langa turneul din capitala Frantei, se vor mai disputa turneul ATP de la Hamburg, dar si cel WTA de la Strasbourg. Bonus: turneul challenger de la Sibiu!Indiferent pe care dintre acestea doresti sa pariezi, poti obtine 50 RON freebet, pentru a putea paria dupa bunul tau plac!

Cum pot beneficia de oferta?
  • Intra in contul tau Netbet – daca nu ai unul, deschide-ti unul prin acest link special;
  • Plaseaza un „combo” de minim 100 RON pe cel putin 3 selectii din tenis si primeste 50 RON FREEBET!

Castiga acum 50 RON FREEBET pe tenis!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Termeni si conditii

  • „Combo-ul” in valoare de minim 100 RON si minim 3 selectii trebuie sa fie plasat PRE-LIVE;
  • Cota minima pe fiecare selectie este 1.50;
  • FREEBET-UL de 50 RON trebuie jucat live, pe o singura selectie, in 24h de la creditare.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu