TIMP LIMITAT: Euro 2020 Predictor: Participa gratuit si castiga 125 000 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

 Euro 2020 Predictor: Premii de 125 000 lei pentru toti utilizatorii Unibet! Participa la noul concurs initiat de Unibet si dedicat unei noi etape din preliminariilr Euro 2020. Premiile rundei din Game of Champions sunt SENZATIONALE! Intra gratuit in concurs, raspunde la cele 6 intrebari si poti castiga pana la 125 000 lei!!

Cum particip?

Este foarte simplu. Trebuie doar sa te loghezi pe contul tau Unibet si sa accesezi promotia ”Participare Gratuita – Game of Champions”, disponibila si de pe acest link. La concurs poate participa orice utilizator Unibet, chiar daca nu are bani in cont sau pariuri recente efectuate!

Daca inca nu ai un cont la Unibet, deschide-ti acum unul: Click aici! Automat devii eligibil si pentru noul bonus de 300 lei oferit de Unibet tuturor noilor utilizatori!

Participa la Game of Champions!

Intrebarile rundei

Dupa ce ai intrat in concurs, trebuie sa raspunzi la cele 6 intrebari ale etapei. Acestea sunt:

  • CINE VA CASTIGA MECIUL DINTRE DANEMARCA SI ELVETIA?
  • NORVEGIA – SPANIA: VA MARCA SERGIO RAMOS?
  • CARE VA FI SCORUL MECIULUI DINTRE CEHIA SI ANGLIA?
  • CATE GOLURI VOR FI MARCATE IN MECIUL DINTRE OLANDA SI IRLANDA DE NORD
  • CATE CARTONASE VOR FI IN MECIUL DINTRE TURCIA SI ALBANIA?
  • SE VOR MARCA PESTE SAU SUB 2.5 GOLURI IN MECIUL DINTRE SLOVACIA SI TARA GALILOR?

Dupa ce raspunsurile tale au fost trimise si procesate, acestea vor putea fi oricand editate. Câștigător va fi desemnat utilizatorul care răspunde corect la toate întrebările. În cazul în care există mai mulți câștigători ai jackpotului, acesta va fi împărțit în mod egal între aceștia.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu