Tottenham – Leipzig: Pariaza 5 lei pe gazde si castiga 375!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Argumentele sunt de partea lui Tottenham in aceasta confruntare. Mai experimentata la acest nivel si cu evolutii din in ce mai consistente  sub comanda lui Mourinho,  Spurs este pregatita sa bifeze in meciul tur cu Leipzig, victoria care sa-i deschida drumul catre sferturile UCL.

Pentru duelul de la Londra, agentia Betfair a pregatit o oferta speciala. Pariaza 1 solist in Tottenham – Leipzig, pentru o cota marita de 75, de la 2.30! Miza maxima admisa in promotie este de 5 lei.

Cum pot beneficia de cota marita pentru TOTTENHAM – LEIPZIG (19 februarie, ora 21:45) ?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNOV: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) inainte de începerea partidei TOTTENHAM – LEIPZIG şi alege să câştige TOTTENHAM. 
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu