TU ESTI CAPITANUL NATIONALEI ROMANIEI: Castiga 11 excursii la finala Euro 2020 de la Londra!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 0

Tu ești căpitanul nationalei! Fortuna îți dă banderola și te cheamă la luptă. In joc sunt 11 excursii VIP la finala EURO 2020.

Perioada campaniei 05.09 – 20.11.2019
Cine poate participa?
  • TOȚI JUCĂTORII CU UN BILET NECÂȘTIGĂTOR din online sau agenții, în valoare de minimum 20 lei, indiferent de evenimentele sportive jucate și/ sau
  • TOȚI PARTICIPANȚII CARE ȚIN UN DISCURS DE CĂPITAN și îl urcă în pagina de promoție.
Cum te inscrii? (2 variante)

1. Joaca in online sau în agenții un bilet de minimum 20 de lei, prematch sau LIVE, pe orice eveniment din oferta sport.

  • Seria biletului NECÂȘTIGĂTOR din agenție se înscrie utilizand acest LINK
    Biletele participanților care dețin un cont valid de joc pe platforma online FORTUNA (www.efortuna.ro) vor fi înregistrate în campanie, în mod automat, după înscriere.
  • Biletele înscrise participă la tragerea la sorți pentru 7 excursii la Finala din 2020, de pe Wembley, la tragerea la sorți pentru 2 excursii VIP cu naționala în Insulele Feros și Spania și la extragerile săptămânale.

2. Incarca AICI o singură dată un videoclip cu tema Discurs de Căpitan, prin care se înregistrează ținând un discurs de încurajare pentru echipa națională.

  • Videourile înscrise în campanie participă la tragerile la sorți pentru 3 excursii la Finala din 2020, de pe Wembley. O a patra excursie la Finala din 2020 va fi oferită direct de Organizatori pentru “Cel mai original Discurs de Căpitan” în data de 21.11.2019.
DUBLEAZĂ-ȚI ȘANSELE DE CÂȘTIG

Participanții își dublează șansele de câștig dacă plasează cel puțin un bilet prin APLICAȚIA MOBILĂ FORTUNA.

  • Nu este obligatoriu să încarci un videoclip cu tema Discurs de Căpitan pentru a participa la tragerile la sorți dedicate biletelor necâștigătoare.
  • Participanții pot înscrie câte bilete doresc în campanie.

Castiga bilete VIP la finala Euro 2020!

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu