Turneele de tenis de la Madrid si Roma iti aduc premii de 50.000 lei!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

In perioada 3-19 mai, turneele de tenis de la Madrid și Roma vin cu bonusuri la Fortuna, în valoare totală de 50.000 de lei!

Această campanie se desfășoară exclusiv pe oferta de pariuri prematch si live din cadrul turneelor de tenis Mutua Madrid Open 2019 și Internazionali BNL d’Italia 2019 (Roma Open) in perioada 03.05.2019 – 19.05.2019

Cum te califici?

CLICK AICI si plaseaza pariuri prematch sau live pe meciurile din cadrul turneelor de tenis: Mutua Madrid Open 2019 și Internazionali BNL d’Italia 2019 (Roma)
– participă la promoție doar pariurile de tip AKO cu minimum 2 sau mai multe selecții
– cota minimă pe bilet este 2,00
– miza minimă pe bilet este 10 lei
– doar pariurile cu bani reali vor fi luate in calcul pentru această promoție
– în cazul în care un jucător plasează mai multe bilete pe aceleași meciuri, doar primul plasat va fi luat în considerare pentru extragere

Premii (bonusuri)
– toate biletele care au îndeplinit condițiile de mai sus se califică pentru premiile zilnice și cele de la finalul campaniei. Cu cât mai multe bilete, cu atât mai multe șanse de câștig.
Bonusuri zilnice: 10x 300 lei. Toate biletele plasate într-o singură zi (indiferent dacă au fost câștigătoare sau pierdute) participă la tragerea la sorți din următoarea zi, în cadrul căreia vor fi extrase 10 bilete câștigătoare. Fiecare câștigător va primi un bonus de 300 lei.
– Extragerea câștigătorilor se va realiza prin intermediul platformei online www.random.org.
Premii la final de campanie. Top 5 jucători cu cele mai multe bilete calificate în prezenta campanie vor primi fiecare câte un bonus de 1.000 lei.
– fiecare jucător poate beneficia de mai multe bonusuri în prezenta promoție, dar nu mai mult de unul în fiecare zi

Bonus acordat
– bonusurile vor fi acordate direct în conturile de joc ale câștigătorilor, în maximum 72 de ore de la încheierea fiecărei extrageri
– bonusul și câștigurile aferente nu pot fi retrase înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare de 1x.
– în cazul unui eventual bonus câștigat, jucătorul respectiv trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Fortuna (secțiunea “Setări comunicări” din Contul Meu), pentru a putea primi un bonusul aferent.

Pentru mai multe detalii CLICK AICI!

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu