UCL & UEL: Câștigă premii de ligă mare!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Poți profita din plin de spectacolul din Champions League și Europa League cu o promoție specială: câștigă săptămânal până la 100 lei bonus pariu fără risc, sau unul din cele 22 de premii cash de până la 1000 lei! Nu trebuie decât să pariezi pe meciurile tale preferate din UCL și UEL, la cota de minimum 2.00 si pe o miză de minimum 100 lei. Nu uita să te înscrii în campanie apăsând butonul „Mă înscriu” din pagina de promoții.

Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și au un cont valid pe www.efortuna.ro și se desfășoară exclusiv pe meciurile de fotbal din UEFA Champions League și UEFA Europa League, din oferta FORTUNA.

Perioada

Campania începe în data de 18.02.2020 și se termină după disputarea semifinalelor din cele două competiții. Pentru această campanie săptămâna de joc începe marți la ora 00:00 și se încheie joi la ora 23:59.

Cum te califici
 • CLICK AICI si apasă butonul “Mă înscriu” din pagina de promoții.
 • Pentru a se califica în această campanie jucătorii trebuie să plaseze cel puțin un bilet prematch sau live cu o miză minimă de 100 lei per bilet, la o cotă de minimum 2.00, exclusiv pe meciurile UCL sau UEL din oferta Fortuna.
 • Pariurile plasate care conțin și alte evenimente în afara celor 2 competiții, cele cu miza mai mică de 100 lei sau care au cota mai mică de 2.00 nu sunt luate în calcul pentru prezenta campanie.
 • Sunt valabile biletele simple, cât și cele cu selecții multiple.
 • Vor fi luate în calcul doar pariurile prematch sau live plasate cu bani reali, pe meciurile UCL sau UEL din perioada campaniei promoționale.

Înscrie-te acum!

Premiile promoției (bonusuri)

În această campanie se vor acorda 2 tipuri de bonus:

 1. Bonusuri săptămânale de până la 100 lei RFB
 2. 22 premii finale. Premiile finale vor fi acordate primilor 22 de jucători în ordinea descrescătoare a numărului de zile în care au îndeplinit cerințele minime ale campaniei.

Bonusurile săptămânale RFB – vor fi acordate tuturor clienților eligibili care au îndeplinit cerințele campaniei astfel:

 • Pentru fiecare zi din perioada promoțională în care un jucător plasează minimum un bilet în condițiile prezentei campanii, se va acorda un bonus de tip risk free bet în valoare de 25 lei.
 • Jucătorii care se încadrează pentru bonus în toate cele 3 zile de campanie primesc extra, un bonus risck free bet de 25 lei, adică în total 100 lei bonus.

Premiile Finale vor fi acordate primilor 22 de jucători în ordinea descrescătoare a numărului de zile în care au îndeplinit cerințele minime ale campaniei, astfel:

Top JucătoriPremii
11000 Lei
3750 Lei
7500 Lei
11300 Lei
Mai multe detalii:
 • În cazul în care 2 sau mai mulți jucători vor fi la egalitate cu numărul de zile jucate, acordarea premiilor se va face în ordinea descrescătoare a valorii sumei mizelor.
 • Bonusurile săptămânale se vor acorda în fiecare zi de vineri din perioada campaniei promoționale, sau în maximum 72 de ore de la această dată.
 • Premiile finale constau în bani cash a căror valoarea netă este prezentată în tabelul de mai sus. Acestea vor fi acordate după disputarea semifinalelor din cele două competiții. Câștigătorii premiilor finale vor fi contactați de către organizator prin telefon și/sau email.
 • Premiile în bani se acordă prin virament bancar, după verificarea datelor de identificare ale Câștigătorului, în termen de până la 5 zile lucrătoare de la încheierea Perioadei campaniei.
 • Câștigătorul va transmite datele de indetificare ale contului banca (extras bancar) la adresa contact@efortuna.ro, în termen de 48h de la momentul contactării de către Organizator prin modalitățile prevăzute în T&C.

Deschide acum un cont la eFortuna. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON:

 1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
 2. Fa o depunere in maximum 3 zile si primesti 100% pana la maximum 500 lei!
 3. Activeaza bonusul.
 4. Pariaza si castiga!

Deschide-ti cont!

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu